'Ont-dek je Vision' retraite op Bali met Frans en Lonnie

11 daagse Retraite 'Ont-dek je Vision' op Bali in maart schrijf je nu in en profiteer nog van het verjaardagsaanbod!

28-02-2020 Bali Retraite 'Ont-dek je Vision' 28 februari - 8 maart 2020 en 12 - 21 maart 2020

In het voorjaar van 2020 zijn er 2 ont-dek je vision retraites gepland

28 Februari t/m 8 maart . 28 februari starten we in Ubud (dus wees uiterlijk 27 feb in Ubud) tot 9 maart (vertrek uit Lovina). 
12 maart t/m 21 maart 12maart starten we in Ubud (dus wees uiterlijk 11 maart in Ubud) tot 21 maart (vertrek uit Lovina). 

Ken je dat? Je loopt rond op je werk of in de supermarkt en ineens overvalt het je: waar doe ik het nu toch voor? Wat is de bedoeling van mijn leven? Of ik weet wat mijn passie is maar het komt er maar niet uit, de flow is weg.....

Al van oudsher is de mens op zoek geweest naar zijn of haar ‘Vision’: wat is de bedoeling van het Leven of heeft ‘God’ met mijn leven bedoeld. Wat is het ‘geschenk’ dat ik mijn medemensen te bieden heb. Wat is – dus—mijn passie; waar word ik ‘warm’ van? En als je dan voelt wat juist de bedoeling van jouw leven is, lijken er nog een heleboel obstakels te zijn. Een hypotheek is er bijvoorbeeld zo een. 

Een retraite (het woord zegt het al) betekent dat we ons zelf permissie geven even alles naast ons neer te leggen om ons contact met het leven en wat zich wil uiten toe te laten. Weg van de ‘rompslomp’, sleur en gewoonten van alle dag dus. Een retraite doe je ook op een plek die dit proces van ont-dekken versterkt. De Bali retraite van Changespirators biedt dit alles en meer want je bent in een groep met gelijkgestemden en krijgt 11 dagen lang de volledige focus op wie Jij bent zonder dat je je ook maar ergens iets moet. We nemen je mee naar eeuwenoude tempels en rituelen, dompelen je onder in de magie van Bali, faciliteren dagelijks verdiepende changespirerende gesprekken zodat jij weer ont-dekt wat de bedoeling is en jij hoeft je alleen maar er aan over te geven....Twijfel dus niet en reserveer snel je plaatsje op Ja ik wil mee naar Bali! Velen zijn je voor gegaan en het is het meest succesvolle wat we ooit hebben aangeboden

De investering
Wie jarig is trakteert: nog in 2019 reserveren is 250 Euro korting pp de normale prijs van € 1535

Je investering voor deze retraite is nu €1285 in plaats van €1535 p.p. Dit is inclusief overnachtingen, alle maaltijden incl. koffie en thee (exclusief andere drankjes), de geboden excursies (incl. Balinese dans, snorkelen, dolfijnen), alle lokale vervoer (dus niet het vliegticket) en 3 massages van 50 minuten tijdens de retraite. Dat is nog geen €140 per dag!  

Wacht niet langer: het is tijd voor JOU ! 

Mail nu naar Ja ik wil naar Bali of info@changespirators.com

voor meer info over de retraites klik hier.