Online live geleide nieuwe vorm van meditatie

Alle online live deditatie sessies in oktober

All online geleide deditaties in oktober

05-10-2020 Alle zoomlinkjes voor de oktober sessies

Online geleide deditatie sessie
In oktober organiseren we de Deditaties op maandag ochtend en avond (let op alleen de 12e en de 26e), de donderdagavond en de vrijdagavond

De link voor maandag ochtend 10.00 - 10.45 
 
De link voor maandag 12 & 26 september 20.30 -21.15 
 
De link voor donderdag avond (Engels) 20.30 -21.15 
 
De link voor vrijdagavond (Nederlands) 20.30 -21.15 

Wat is deditatie? 
Oefenen van je ‘basis houding’ die garandeert dat we in verbinding staan met het leven en de levensenergie. We willen jullie uitnodigen om met regelmaat samen te dediteren op deze manier.

In de avond sessies: Extra Licht en Liefde
In de avond sessies geven we de mogelijkheid om namen te noemen van mensen in je omgeving die extra licht en Liefde kunnen gebruiken. Er zijn hierdoor al vele wondertjes gebeurd. Ook hebben we in de avond sessies vaak gelegenheid om even na te praten of vragen te stellen aan Frans.


Voor wie?
Voor iedereen die wil ontspannen, voelen, ademen en de aandacht in het nu wil houden en het fijn vindt om daarbij geholpen te worden.

Hoe werkt het?
Als je nog geen zoom hebt is het handig om deze te downloaden (is gratis) www.zoom.us
Je registreert je via de zoomlink en logt 5 - 10 minuten van te voren in via dezelfde link. Je komt dan in een virtuele wachtruimte. Op het tijdstip van aanvang openen we de ruimte en zal Frans je, na een kort welkom, begeleiden in de deditatie. Heel ontspannen en ont-moetend.