Feestmaand aanbod: ont-dek je zelf retraite nu met 250 Euro Korting !!!

Feestmaand aanbod: Ont-dek jezelf retraite in Bali in maart 2019!

Feestmaand aanbieding: boek voor 10 December 2018 !

12-03-2019 Ont-dek je vision voor iedereen die onze retraites mee wil maken als stel of individueel

LET OP: boek*  je voor 10 December 2018 ontvang je €250 pp korting !!! 

Waarom deze retraite
We geven sinds enige tijd retraites op Bali. Deze zijn gemengd; er doen stellen aan mee en singles. Het proces waarin mensen spontaan terecht komen is bevrijdend en effectief: je ontdekt ‘wie je bent en wat de ‘bedoeling’ van je leven is. Het is gebleken een moderne ‘Vision Quest’ te zijn.

Ben je toe aan een boost in je proces; een echte reis voor Jou en of je partner ? Dan is onze retraite voor jou gemaakt.

Wij baseren onze benadering op het oer gegeven dat ons leven, van nature, gebaseerd is op de mogelijkheid van volledig tot bloei te komen. Dat is niet zozeer iets waar we hard voor moeten werken maar meer iets dat al gegeven is en kan worden toegelaten. We weten ook hoezeer we met z’n allen ons leven laten leiden door het motto van ‘doe maar normaal’ en het idee dat het leven in de eerste plaats een kwestie is van ‘overleven’ en de zaak onder controle houden. We weten ook hoeveel van ons niet echt weten wat het is om ‘vrouw’ of ‘man’ te zijn in onze rationele maatschappij. Zo ook is onze seksualiteit nog steeds een taboeonderwerp en wordt vaak gescheiden van intimiteit. Als we onszelf en elkaar weer toestaan om nieuwsgierig te worden naar wat er wil bloeien en helemaal voor Liefde te gaan dan is de sky the limit !

Waarom Bali
Op het eiland Bali heerst een andere cultuur dan de onze. Het wordt niet voor niets het eiland van de Goden genoemd. De samenleving is veel meer gebaseerd dan de onze op ‘samen’ en verbinding met elkaar en de natuur.
In deze ‘energie’ en de oase van ons bungalow park waar we onze retraite houden is het makkelijker gebleken oude hindernissen, patronen en taboes los te laten, simpel weg omdat ze gezien kunnen worden in een ander licht. We kunnen ze zien als obstructies die ons leven eigenlijk alleen maar belemmeren. Er komt dus vol op ruimte en tijd voor wie Je bent !

Programma
Het programma wordt in de eerste plaats gekenmerkt door rust. Ons adagium is “niets moet”. Ons systeem moet eerst maar eens tot rust komen dan komt het vervolgens van zelf in beweging. Rust betekent ook een eenvoudige vorm van (geleide) meditatie, veel zwemmen in ons eigen zwembad, wandelen in de natuur en dit alles in een oase van rust in ons kleinschalige bungalowparkje dicht bij het strand. We maken ook excursie naar tempels en wonen ceremonies bij en maken kennis met Balinese dansen. Dan gaan we natuurlijk ook snorkelen en met de dolfijnen meevaren op lokale vissersboten.

Verder praten we met elkaar over hetgeen dat er werkelijk toe doet en doen we bepaalde oefeningen meestal tweemaal per dag. Het zal blijken dat dit heel natuurlijk gaat en niet beangstigends aan; het proces doet zichzelf en dat is de kracht van deze retraite. Het proces is met name geen therapie

Wat ‘leer’ je?
‘Leren’ is niet het juiste woord. Je gaat door een proces waarin wie Je bent zich openbaart op een ‘onverwachte’ manier. Als individu en/ of als stel krijg je dus jezelf en/ of  elkaar  op een andere (nieuwe) manier te zien. Je ziet in dat kader ook de patronen die je zelf  hebt ontwikkeld die eigenlijk je ‘eigenheid’ en vrijheid in de wielen rijden. Je leert weer nieuwsgierig te zijn en in dit kader anders en opener te communiceren. 

Retraite begeleiding
Frans Bakker en Lonnie Bakker van der Schilden. Frans heeft zijn hele leven als arts en coach dit soort processen begeleid in binnen en buitenland. Lonnie doet dit samen met hem de laatste 7 jaar.

Duur & investering van de retraite
De retraite vindt plaats van 14 maart (12 maart vertrek uit Nederland)  t/m 24 maart (vertrek uit Bali) 2019. Na aankomst op de liuchthaven van Denpasar reis je naar het kunstenaarsdorp Ubud om te acclimatiseren om de volgende dag te starten met het programma waarbij we ook zullen door reizen naar Lovina in het noorden van Bali. Als je eerder naar Bali wilt of langer wilt blijven dan kan dat natuurlijk als je maar op 14 maart in ons Hotel Bunga Permai in Ubud wil zijn.

Je investering voor deze retraite is €1535. Dit is inclusief overnachtingen, full board incl koffie en thee (exclusief andere drankjes), excursies (incl Balinese dans, snorkelen, dolfijnen), alle lokale vervoer (dus niet het vliegticket) tijdens de retraite. Dat is nog geen €140 per dag! 

LET OP: boek je voor 10 December 2018 en is de aanbetaling binnen op 10 December krijg je €250 korting !!! 

* een boeking is geldig als je de aanbetaling van €500 hebt overgemaakt en een bevestigings email hebt ontvangen (let op er is beperkt plaats)

Meer informatie en nadere kennismaking:
Meer informatie? Mail naar lonnie@changspirators.com of bel 0620016616.

Ook organiseren we regelmatig kennismakingsavonden bij ons thuis in Renkum op de Theophile de Bockweg 43. Hou hiervoor Facebook in de gaten! Op deze avond kun je natuurlijk alle vragen stellen die je maar hebt en vast een gevoel krijgen voor e.e.a. Wil je zowiezo op de hoogte gehouden worden? Geef je dan hiervoor op via een mailtje naar info@changespirators.com Wij zien er zeer naar uit.

Liefs, Lonnie en Frans