Download moksha_kussen_2.jpg Moxa Meditatie Kussen

We rennen, vliegen en gaan maar door in het leven tot je ineens die wake-up call krijgt: dit wil ik anders!
Zo beginnen veel mensen aan de bijeenkomsten bij Changespirators. Al snel hebben we door dat het gaat om ontspannen, ademend, voelend en met vrije aandacht in het leven te staan. In de bijeenkomsten heb je geleerd hoe je dit kan doen en welke keuze je hebt. Niet iedereen is klaar voor dit soort levensveranderende trajecten maar men wil graag wel meer ontspannen en ademen. Meditatie kan hierbij helpen en onze actieve meditatie waarin je weer contact maakt met het leven is hiervoor uitermate geschikt.

Een vernieuwende Westerse meditatie om verbinding te maken met de Levenskracht 

De Actieve Moksha Meditatie is een actieve verbindende vorm van meditatie en daarmee anders dan bijvoorbeeld de Oosterse. De Oosterse vormen zijn meer naar binnen gericht en worden in het Westen voornamelijk gebruikt om ons te ontspannen in ons hectische leven. De Actieve Moksha Meditatie die wij voorstaan heeft een ander fundament en gaat een stap verder, zonder de goede werking van meditatie teniet te doen, in tegendeel. Met onze actieve meditatie maak je weer bewust contact met de Levenskracht. We gebruiken nog wel het woord ‘meditatie’ maar het is nu een basishouding in ons leven! 

Laagdrempelig en voor iedereen

Voor iedereen die op een laagdrempelige manier wil leren ademen en ontspannen hebben we een meditatie kussen speciaal voor ons laten maken in Azie. Wat het bijzondere hier aan is, is onze manier van mediteren in combinatie met het branden van het Oosterse kruid Moxa. Moxa wordt al eeuwen in de Japanse en Chinese geneeswijze gebruikt voor het versterken van de Levensenergie. Het Moxa Kussen van Changespirators heeft hier een apart compartiment voor. 

We willen dit kussen graag aan jullie presenteren en aanbieden voordat het de markt opgaat via on-line aanbieders.
Uiteraard mag je het uit proberen en kunnen we je nog veel meer vertellen over de bijzondere eigenschappen van Moxa en de actieve meditatie!