Kom via dans weer in contact met je vrouwelijke energie.

In Arabische landen dansen vrouwen onder elkaar tijdens bruiloften of andere gelegenheden, zij stimuleren elkaar om vrouwelijk en verleidelijk te zijn en daar rust geen taboe op. Jong en oud daagt elkaar uit om zich vrouwelijk en verleidelijk te bewegen. Oké, als zij zich in het openbaar of bij mannelijk gezelschap bevinden is het weer andere koek. Daar is in de Arabische wereld de beperking, bij ons in de westerse wereld ligt de beperking elders. (zie ook de ted talk van het youtube filmpje)

Bij ons heeft de kerk ons vrouwen opgelegd dat we ons vooral kuis moeten gedragen. Beentjes bij elkaar, zo kleedt een dame zich niet en als we onze vrouwelijkheid laten zien worden we uitgemaakt voor dames van lichte zeden. Onze masculiene wereld, heeft zeker ook  niet bijgedragen aan het ont-wikkelen van de vrouwelijke kwaliteiten, we moeten ons mannetje staan, de mouwen opstropen, niet zeuren maar door gaan.

En wat heeft het ons gebracht? Velen van ons vrouwen staan er alleen voor, omdat onze kwaliteiten niet worden gezien en wij ons niet  gezien voelen. We zijn de verbinding met wie we werkelijk zijn kwijt. Niet dat we de baas moeten verleiden, maar als wij vrouwen meer bewust en overtuigd zijn van onze vrouwelijke kwaliteiten, durven we ze meer in te brengen in ons leven, verbinding te leggen, intuïtie te laten gelden: dat betekent een complete integratie van onze masculiene en feminiene kwaliteiten. En lieve vrouwen, als we onze vrouwelijke kwaliteiten meer toelaten zal de wereld er anders uitzien en onze beleving in de slaapkamer ook.

De Workshop wordt begeleid door Jessie en Olga.

Let op: max 10 deelnemers

AANMELDEN DOE JE HIER