Gratis on-line live geleide deditatie en deditatie van verandering avond sessies 20.30 - 21.00

Gratis Online Live geleide deditatie sessies om jouw basis houding te oefenen: woe en vrij avond 2030 -2115

06-05-2020 Gratis online live geleide deditatie en deditatie voor verandering - avond sessies 20.30-2115

Online geleide deditatie sessies inclusief de deditatie voor verandering- avond
 
We willen iedereen kunnen laten meeden met onze deditatie sessies, daarom nu ook 2 avond sessies voor degenen die overdag geen tijd hebben. Elke woensdag en vrijdag avond van 20.30 - 21.15
 
Oefen de ‘basis houding’ die garandeert dat we in verbinding staan met het leven en de levensenergie. Als energie stroomt dan is niets onze ‘vijand’, ook het Corona virus niet. We willen jullie uitnodigen om met regelmaat samen te dediteren op deze manier.

Daaraan willen we ook koppelen onze deditatie voor verandering. In verbinding met de levensenergie kunnen we verandering aanbrengen in een situatie die alleen maar gefixeerd of vaststaand lijkt.
Als we deze benadering samen doen dan zijn we met elkaar in verbinding ook al zijn we niet in de zelfde ruimte of op 1 ½ meter afstand. We werken dan als een ‘schotel antenne’ en het levenssignaal wordt daardoor versterkt.

De eerste sessies van eind maart hebben reeds plaatsgevonden. Fantastisch om de verbinding zo te voelen met elkaar! En op verzoek daarom de hele maand april elke doordeweekse dag een deditatie sessie. 

De link voor woensdag en vrijdag avond 20.30 - 21.15

LET OP: Je registreert je bij Zoom ! Na registratie op de site krijg je automatisch een bevestigings email en de inlogcode
We kijken er naar uit je weer te zien !