Gratis on-line live geleide deditatie en deditatie van verandering ochtend sessies 10.00-10.45

Online geleide deditatie  elke maandag, dinsdag en donderdag ochtend van 10:00- 10:45

05-05-2020 Gratis Live online geleide deditatie en deditatie van verandering in de ochtend (ma,di,do)- voor iedereen die wil verbinden

Online geleide deditatie sessies inclusief de deditatie voor verandering
Oefen je ‘basis houding’ die garandeert dat we in verbinding staan met het leven en de levensenergie. Als energie stroomt dan is niets onze ‘vijand’, ook het Corona virus niet. We willen jullie uitnodigen om met regelmaat samen te dediteren op deze manier.

Daaraan willen we ook koppelen onze deditatie voor verandering. In verbinding met de levensenergie kunnen we verandering aanbrengen in een situatie die alleen maar gefixeerd of vaststaand lijkt.
Als we deze benadering samen doen dan zijn we met elkaar in verbinding ook al zijn we niet in de zelfde ruimte of op 1 ½ meter afstand. We werken dan als een ‘schotel antenne’ en het levenssignaal wordt daardoor versterkt.

De eerste sessies van eind maart hebben reeds plaatsgevonden. Fantastisch om de verbinding zo te voelen met elkaar! En op verzoek daarom de hele maand april elke doordeweekse dag een deditatie sessie. 

De link voor maandag, dinsdag en donderdag ochtend

Let op: NIEUWE LINK !!!!
na registratie via zoom, krijg je automatisch een bevestigings email en de inlogcode
We kijken ernaar uit je te zien !