Info middag Den Haag 26 oktober 1500

26-10-2019 Infoavond Den Haag 26 oktober 15.00 uur -18.00


Verandering begint bij jezelf

We leven in een tijd van grote veranderingen. De normale benaderingen en oplossingen schieten vaak tekort. De tijd van grote nadruk op het individu en competitie, is plaats aan het maken voor ‘samen doen’ en bezieling.
Het is tijd voor vernieuwing, tijd om weer te gaan dromen en toe te laten wat zich wil ontvouwen!

Het leven is verandering

Het gedachtengoed van Changespirators is dat het leven altijd in beweging is en zich voortdurend ontwikkelt. Elk levend systeem vernieuwt en evolueert; het corrigeert en zuivert zichzelf elke dag weer. Wat niet goed meer functioneert wordt losgelaten; wat nog goed is, wordt meegenomen in het nieuwe.

We moeten dit proces wel toelaten. Als we wat zich wil ontwikkelen geen gestalte geven, ondergraven we niet alleen zijn kracht, maar het totale systeem komt in een crisis. Er wil zich iets ont-wikkelen maar er ontstaat een spanning met ‘oud en vertrouwd’. Dit spanningsveld kan zich bij iemand uiten in fysieke en psychische klachten. Bij groepen of bedrijven zeggen we dan dat het systeem ‘vastgelopen is’.

Wil jij veranderen? 

Changespirators biedt je de mogelijkheid om het gedrag dat jou in de weg zit om jezelf te zijn, los te laten. En Changespirators ondersteunt jou bij het opnieuw ontdekken van wie je echt bent en ook daadwerkelijk jezelf te zijn in je privéleven en op jouw werk. Geen ingewikkelde constructies, technieken of handleiding. Geen stappenplannen. Gewoon het veranderingsproces z’n creatieve werk laten doen…

Vanaf september start ons "Ont-dek Jezelf proces" in Den Haag. Het is een groepsproces met veel ruimte voor de inbreng van een ieders eigen situatie.

Op zaterdag 26 oktober van 15.00 -  18.00 is er een informatieavond in Den Haag. Een aantal van ons, die dit proces al doormaakten, zullen daar zijn om hun eigen ervaringen en veranderingen te delen. Op die manier krijg je een concreet beeld van hoe de ondersteuning eruit zal zien.  

Wil je ook daarbij aanwezig zijn? mail dan naar info@changespirators en we geven je de extra details van harte

We ont-moeten je graag!