Infoavond Bad Nieuweschans 7 september 15.00 uur

07-09-2019 Infoavond Bad Nieuweschans 7 september 15.00 uur


Verandering begint bij jezelf

We leven in een tijd van grote veranderingen. De normale benaderingen en oplossingen schieten vaak tekort. De tijd van grote nadruk op het individu en competitie, is plaats aan het maken voor ‘samen doen’ en bezieling.
Het is tijd voor vernieuwing, tijd om weer te gaan dromen en toe te laten wat zich wil ontvouwen!

Het leven is verandering

Het gedachtengoed van Changespirators is dat het leven altijd in beweging is en zich voortdurend ontwikkelt. Elk levend systeem vernieuwt en evolueert; het corrigeert en zuivert zichzelf elke dag weer. Wat niet goed meer functioneert wordt losgelaten; wat nog goed is, wordt meegenomen in het nieuwe.

We moeten dit proces wel toelaten. Als we wat zich wil ontwikkelen geen gestalte geven, ondergraven we niet alleen zijn kracht, maar het totale systeem komt in een crisis. Er wil zich iets ont-wikkelen maar er ontstaat een spanning met ‘oud en vertrouwd’. Dit spanningsveld kan zich bij iemand uiten in fysieke en psychische klachten. Bij groepen of bedrijven zeggen we dan dat het systeem ‘vastgelopen is’.

Wil jij veranderen? 

Changespirators biedt je de mogelijkheid om het gedrag dat jou in de weg zit om jezelf te zijn, los te laten. En Changespirators ondersteunt jou bij het opnieuw ontdekken van wie je echt bent en ook daadwerkelijk jezelf te zijn in je privéleven en op jouw werk. Geen ingewikkelde constructies, technieken of handleiding. Geen stappenplannen. Gewoon het veranderingsproces z’n creatieve werk laten doen…

Vanaf september start ons "Ont-dek Jezelf proces" in Bad Nieuweschans. Het is een groepsproces met veel ruimte voor de inbreng van een ieders eigen situatie. 

Op zaterdag 7 september a.s. van 15.00 – 17.00 uur is er een informatiemiddag bij Praktijk Pure Touch, Voorstraat 43, Bad Nieuweschans. Wij zijn aanwezig om onze eigen ervaringen en veranderingen met je te delen.

Toegang gratis.

Reserveren kan tot vrijdag 6 september via moniek@praktijkpuretouch.nl of bel 06 2028 1979. 

We ont-moeten je graag! Namens het Changespirators team, Moniek Jacobs