Online live geleide nieuwe vorm van meditatie

Alle online live deditatie sessies in Augustus

All online geleide deditaties in Augustus

03-08-2020 Link voor augustus online geleide deditaties op maandag, dinsdag, donderdag

Online geleide deditatie sessie
In augustus hebben we een vakantie rooster! Deditaties zijn er de maandag ochtend en avond en de dinsdag en donderdagavond.

De link voor maandag ochtend 1000 - 10.45 
 
De link voor de maandag en de donderdag avond (Engels) 2030 -2115 
 
De link voor dinsdagavond (Nederlands) 2030 -2115 

Wat is deditatie? 
Oefenen van je ‘basis houding’ die garandeert dat we in verbinding staan met het leven en de levensenergie. We willen jullie uitnodigen om met regelmaat samen te dediteren op deze manier.

In de avond sessies: Extra Licht en Liefde
In de avond sessies geven we de mogelijkheid om namen te noemen van mensen in je omgeving die extra licht en Liefde kunnen gebruiken. Er zijn hierdoor al vele wondertjes gebeurd. Ook hebben we in de avond sessies vaak gelegenheid om even na te praten of vragen te stellen aan Frans.


Voor wie?
Voor iedereen die wil ontspannen, voelen, ademen en de aandacht in het nu wil houden en het fijn vindt om daarbij geholpen te worden.

Hoe werkt het?
Als je nog geen zoom hebt is het handig om deze te downloaden (is gratis) www.zoom.us
Je registreert je via de zoomlink en logt 5 - 10 minuten van te voren in via dezelfde link. Je komt dan in een virtuele wachtruimte. Op het tijdstip van aanvang openen we de ruimte en zal Frans je, na een kort welkom, begeleiden in de deditatie. Heel ontspannen en ont-moetend.