Lonnie van der Schilden - Bakker

Ik ben geen docent volgens het boekje, ga geen uitgebreide kennis overdracht doen of jullie –tig boeken laten lezen of volgens een harde inflexibele structuur les-geven. Ik ben een proces begeleider die je graag wil inspireren om op reis te gaan naar je Zelf: die sprankelende, creatieve, intuïtieve, gevoelige jij met een gezond verstand en fijne dosis humor die daar in jouw zit.

Natuurlijk heb je bagage en krijg je absoluut een reisboekje en andere middelen ter inspiratie aangereikt. En je gaat veel oefenen en ervaren, want ervaring en inzicht krijg je door het te voelen en te doen!

Achtergrond

Met mijn Internationaal recht & privaat recht bul op zak ben ik na enkele consultancy rollen al 16 jaar werkzaam bij hetzelfde bedrijf. Door de jaren heen heb ik verschillende functies bekleed in marketing en communicatie op landelijk, regionaal en mondiaal niveau. Ondanks de verschillende functies is de rode draad dat ik mij telkens weer heb mogen bezig houden met het verbinden van mensen met elkaar en met hun passie. Ik ben een groot voorvechter van diversiteit in teams, intrinsieke motivatie en verandering bewerkstelligen van binnenuit met gelijkgestemden. Wat dat laatste betreft kan ik veel oefenen want mijn bedrijf is constant in verandering. Ook hier merk ik op dat de collega’s die hun verbindende, mens gerichte kwaliteiten het best ontwikkeld hebben het meest succesvol en happy zijn in dergelijke trajecten.