Les voorbij paarden

Changespirators gaat over verbinding maken met de Levensenergie. Als je niet lekker in je vel zit, dan heb je je afgesloten van die Levensenergie. En wat dat mechanisme is wat je daartussen zet en waardoor je dus tijdelijk niet aangesloten bent op de Levensenergie, daar kom je achter tijdens onze trajecten/ gesprekken/ retraites/ gesprekken onze events en workshops.

Hieronder vind je een aantal van onze workshops. Mocht je zin hebben om een keer mee te doen of bij te dragen neem dan direct contact op met de Changespirators die genoemd worden. 

Heling en begeleiding met of zonder paarden

Het gaat in dit leven niet om de controle houden! Het gaat om flexibel blijven, open staan voor mogelijkheden, meebewegen met de stroom, veranderingen accepteren met een open hart, niet vechten maar loslaten. Overleven hebben we geleerd en is op zich zinloos. Wat er toe doet is hoe je omgaat met alles wat er gebeurd. Alle uitdagingen op je pad zijn er om je te herinneren wie je bent. Het is een spel. Niets meer en niets minder.

Kies je voor angst (overleven) of voor Liefde (voor het leven)?

Ben je bereid eerlijk naar jezelf te kijken, om de connectie te maken, om je hart te openen, om kwetsbaar te durven zijn? Om verantwoording te nemen voor je eigen leven, om volwassen te worden, om je creatieve energie te doen stromen? Daarin de paarden te ont-moeten en te gaan voelen?  Puur, eerlijk en kwetsbaar vanuit een open hart i.p.v. te handelen vanuit controle, vanuit angst. 

De les voorbij paarden is een workshop powered by Changespirators.
De workshop is als losse module te boeken en kan ook aangeboden worden als een mini –intensive bij de ont-wikkel trajecten.

Voor meer informatie & losse boekingen:

Christa Kroos: + 31 655015983
Lonnie van der Schilden: + 31 620016616 

Les voorbij paarden

Straal jij uit wie je werkelijk bent?

Hou jij van make-up of heb je een hekel aan make-up?

Is make-up voor jou een camoufleermiddel of helpt make-up jou eraan herinneren wie je werkelijk bent? Veel vrouwen zijn druk, druk, druk en gunnen zichzelf nauwelijks tijd voor zichzelf. Veel vrouwen zijn in deze maatschappij prima in staat om hun “mannetje” te staan, maar vinden het lastig om zichzelf echt als vrouw te laten zien en om hun vrouwelijke kwaliteiten volledig tot bloei te laten komen.

Met het natuurlijke gebruik van make-up, dus niet als masker, kunnen we onze vrouwelijke kant accentueren. Voor die momenten dat het niet lukt om Jezelf te zijn is het de bedoeling dat je dit weer her-innert. Je make up kan daarbij ondersteunen, daar we in deze workshop dat anders dan anders zullen leren aanbrengen.

Voor de momenten dat je al volledig straalt, kun je met natuurlijk gebruik van make-up dat nog accentueren, zonder masker te creëren.Wil je ervaren hoe je dat op een snelle manier, met weinig spullen, kunt doen, laat je dan nu inspireren tijdens de workshop Mooi van binnen Mooi van buiten.

Mooi van binnen Mooi van buiten kan ook een onderdeel zijn in de ont-wikkel programma’s voor vrouwen: Female Touch en Female Touch Intensive.

Daarnaast kan je de workshop ook los boeken !

Monique-Cécile Roelandt - +316 41130326 -m-croelandt@ziggo.nl
Like op FB Mooi van binnen Mooi van buiten

Les voorbij paarden

het Changespirators kaartspel. Wil jij op een speelse manier ervaren hoe je met jezelf en je omgeving in verbinding staat? Het kaartspel is door de praktijkgroep van Changespirators ontwikkeld met maar 1 doel: thuis en met anderen het proces verdiepen.  Het spel dat op stevig glanzend karton is gedrukt kent 13 verschillende categorieën met elk 4 onderwerpen. Als je al eerder met Changepirators in aanraking bent geweest gaan de onderwerpen gegarandeerd je bekend in de oren klinken. Maar ook voor iemand die gewoon thuis wil kennis maken met het gedachtengoed is deze kaartenset buitengewoon geschikt. Het zet je gegarandeerd aan het denken en hopelijk ook voelen.
Het spel kan je zowel als een kwartet spelen of als devinatie: wat wil deze kaart jou vandaag nu zeggen.....

Kijk en voel hoe de woorden, de kleuren en de vormen jou raken.

Kaartspel workshops worden regelmatig aangeboden in:
Nieuw Vennep - Houtrijk 1 Monique- Cecile Roelandt +316 41130326 m-croelandt@ziggo.nl 

Les voorbij paarden

Moxa Deditatie: een vernieuwende Westerse meditatie gericht op verbinding maken met de Levenskracht 
De Moxa Deditatie is een actieve verbindende vorm van meditatie en daarmee anders dan bijvoorbeeld de Oosterse. De Oosterse vormen zijn meer naar binnen gericht en worden in het Westen voornamelijk gebruikt om ons te ontspannen in ons hectische leven. De Actieve Moksha Deditatie die wij voorstaan heeft een ander fundament en gaat een stap verder, zonder de goede werking van ontspannen teniet te doen, in tegendeel. Met onze actieve meditatie maak je weer bewust contact met de Levenskracht. Het gaat op ontspannen, ademen, voelen en je aandacht vrij hebben zodat je je kan verbinden met de Levenskracht.

Laagdrempelig en voor iedereen

Voor iedereen die op een laagdrempelige manier wil leren ademen en ontspannen hebben we een Deditatie kussen speciaal voor ons laten maken in Azie. Wat het bijzondere hier aan is, is onze manier van mediteren in combinatie met het branden van het Oosterse kruid Moxa. Moxa wordt al eeuwen in de Japanse en Chinese geneeswijze gebruikt voor het versterken van de Levensenergie. Het Moxa Kussen van Changespirators heeft hier een apart compartiment voor. 

We willen dit kussen graag aan jullie presenteren en aanbieden via onze workshops (2 uur durende workshop à €45,-). Uiteraard kunnen we je dan ook veel meer vertellen over de bijzondere eigenschappen van Moxa en de actieve Deditatie!  

Tijdens de workshop
- vertellen je iets over moxa en deditatie
- gaan we een geleide moxa deditatie doen
- drinken we een kopje kruidenthee na en praten we na over de beleving

Moxa workshops worden regelmatig aangeboden in:
Abbekerk - Vekenweg 10 Marlies Mol jhauwert@quicknet.nl
Nieuw Vennep - Houtrijk 1 Monique- Cecile Roelandt m-croelandt@ziggo.nl