Een inspirerende en transformerende reis met paarden

Wie ben ik? Wat is mijn functie hier op aarde? Gebruik ik ten volle mijn potentie? Waar ben ik allemaal toe in staat? Wat zijn mijn kwaliteiten?

Mijn eigen ervaringen in verandering en transformatie tot wie ik werkelijk ben en waar ik allemaal toe in staat ben als ik mijn volle potentie gebruik, wil ik graag delen met iedereen. Als changespirator wil ik jullie inspireren hetzelfde te doen, jezelf te her-ontdekken en dit doe ik met behulp van paarden en liefdevolle spiegeling!

Het gaat in dit leven niet om de controle houden! Het gaat om flexibel blijven, open staan voor mogelijkheden, met de stroom mee bewegen, veranderingen accepteren met een vrolijk hart, niet vechten maar loslaten. Overleven hebben we geleerd en is op zich zinloos. Wat er toe doet is hoe je omgaat met alles wat er gebeurt. Alle uitdagingen op je pad zijn er om je te herinneren wie je bent. Het is een spel. Niets meer en niets minder.

Kies je voor angst (overleven) of voor Liefde (voor het leven)?

Wat is er allemaal mogelijk als je de connectie met het leven maakt, als je je hart opent en je verbinding maakt?
Wat het NIET is: doelen stellen vanuit het ego, grenzen stellen, stappenplan maken, de controle houden, de schoorsteen moet blijven roken, kiezen uit angst.
Wat het WEL is: we zijn grenzeloos, vreugde, liefde, flow, verwondering. Alles is energie, alles is bewustzijn, alles is creatie, alles is vibratie.

Ben je bereid eerlijk naar jezelf te kijken, om de connectie te maken, om je hart te openen, om kwetsbaar te durven zijn? Om verantwoording te nemen voor je eigen leven, om volwassen te worden, om je creatieve energie te doen stromen? Daarin de paarden te ont-moeten en te gaan voelen. Puur, eerlijk en kwetsbaar vanuit een open hart i.p.v. te handelen vanuit controle of angst. 

Kom tot bloei en ga de magie van het leven en van wie jij in essentie bent weer voelen!

Een inspirerende en transformerende reis met paarden is een workshop powered by Changespirators.

Paarden zijn een prachtig hulpmiddel bij dit proces. Ze spiegelen gedrag en leggen vaak (onbewuste) patronen bloot. Je merkt dat, zodra je contact maakt met een paard, je uitgedaagd wordt je gevoel weer toe te laten, en de controle los te laten. Om paarden hierin te ont-moeten hoef je geen bijzondere affiniteit te hebben met deze edele viervoeters.

Praktische informatie:

Locatie

Diever (Drenthe)

Data en tijden 2019 voor de paardenworkshop

Data worden zsm hier bekend gemaakt

We beginnen de workshop om 11.00 uur en eindigen rond 16.00 uur.

Je investering

Een groepssessie paardenworkshop kost € 95,-- p.p. (max. 6 personen).
Een lunch, koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs.

Onze paardencoaches zijn

Christa, Femke, Lonnie en Mieke.

Inschrijving

Inschrijven doe je hier.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op voor als je vragen hebt.
Christa Kroos: + 31 655105983

Binnen een groep maken we gebruik van elkaars aanwezigheid en inzichten. Ervaring leert dat de kracht van een kleine groep jouw proces kan versnellen, verdiepen, helpen en versterken. Maar natuurlijk kun je deze workshop ook als individuele sessie boeken.
Voor meer informatie & losse individuele boekingen neem dan contact met mij op.