Ont-dek jezelf

(voorheen Vernieuwend 1)

Tijdens dit proces dienen zich twee inzichten aan:

  • Je Vision wil zich openbaren.
  • Je patroon (manieren, gewoonten) wil deze verandering tegen gaan.

We gaan dit op een open, intuïtieve niet oordelende manier benaderen wat het proces de ruimte geeft, zich op een natuurlijke manier te manifesteren.

Nieuwsgierig geworden en wil je hier meer over weten klik hier.

Female touch

Ont-dek je vrouw zijn

Het ‘Ont-dek jezelf’ proces speciaal voor vrouwen.

In een groep vrouwen is het makkelijker om over specifieke vrouwelijke ervaringen te praten en die te voelen. Als vrouwen in vrijheid bij elkaar zijn worden ze ‘Vrouw’. Je ziet dit bij veel traditionele culturen maar nog nauwelijks in de westerse cultuur.

Ont-dek je zelf en Female Touch zijn beiden een traject van 6 maanden waarin deelnemers gezamenlijk het proces doorlopen gedurende 7 bijeenkomsten en een weekend-retraite.

Nieuwsgierig geworden en wil je hier meer over weten klik hier.

Retraites

We geven onszelf toestemming om even de sleur van alledag naast ons neer te leggen. Dit geeft ruimte om het contact met het leven en alles wat zich wil uiten toe te laten. Retraites vinden plaats op een energetisch krachtige plek in de natuur die het proces van ont-dekken versterkt.

Op dit moment bieden wij de volgende retraites aan:

  • Weekend-retraite: Dit is een manier om op meer intensieve wijze tot je Vision te komen. 
    Een retraite is een verdieping bij alle processen in het programma.
  • 11-daagse-retraite: Een uitgebreide retraite voor iedereen in een tropische setting. De komende tijd bieden we een retraite op Bali aan. Wil je hier meer informatie over klik dan hier.