De Changespirerende Leefstijl, tijd voor een fundamentele verandering

Vooral nu is er veel focus op Leefstijl en daar zijn we blij om
Alleen heeft Changespirators een fundamentelere benadering. Jij bent nameljik meer dan je lichaam, je emoties, je ratio en je geest. En toch gaan we zodra we denken aan onze leefstijl allereerst naar ons lichaam kijken. Niet verkeerd, alleen je doet zelf enorm tekort!
 
Dit "weer goed" zorgen voor je lichaam hou je bovendien niet zo lang vol want de onderliggende reden wordt niet nader geïnspecteerd.
Als je niet lekker in je vel zit dan heeft het eten van broccoli ook niet zoveel zin.
Een andere integrale kijk op en benadering van je Leefstijl is dus essentieel!

Programma
Het programma dat we voorstellen bestaat uit 7 sessies. Elke sessie gaat over een onderdeel van onze leefstijl piramide. Dat zijn dus: 1. Zingeving 2. Relaties 3. Seksualiteit 4. Werksatisfactie 5. Bewegen 6. Voeding  De 7 de sessie is een samenvatting en evaluatie. Op al deze leefstijlgebieden leer je wat de benadering is die je het beste resultaat biedt voor je welzijn en gezondheid met de minste inspanning (minimum/optimum). Dit alles altijd gebaseerd op het uitgangspunt van verbinding en niet afscheiding (‘Wij’)

Bijbehorend e-boek & Besloten Facebook groep
Deelnemers krijgen gratis het nieuwste E-book van Frans “Als ‘Ik’ plaats maakt voor ‘Wij’ wordt ‘ziekte’ ‘welzijn’ “downloaden en toegang tot een besloten facebook groep.

De tijden en data
De online Zoom sessies duren 2 ½ uur per keer en vinden plaats 1x per week op  woensdag avond van 19.30 tot 22.00 uur

De data :8, 15,22 en 29 juli en 5,12 en 19 augustus.

De investering
We willen de kosten laag houden omdat we dit proces en programma van groot belang vinden helemaal in deze tijd. We vragen voor elke sessie een bijdrage van €50. Dat betekent dus een totaal bedrag p.p. van €350. Omdat we ons programma in deze tijd zo belangrijk vinden stellen we ook voor dat als je een ander mee neemt je een korting krijgt van  €75,- op het totaal bedrag. Dus dan betaal je geen €350 maar €275 pp.

Ga voor aanmelden naar de volgende link

LET OP: De groep heeft het maximaal aantal deelnemers bereikt ! Inschrijvingen worden nu op de wachtlijst voor een volgende groep geplaatst