Female Touch omdat het gaat om elk aspect van jou als vrouw

Je bent ineens naast moeder, echtgenoot, vriendin, werknemer ook een juf, politieagent, schoonmaakster, full-time kok etc etc

Je maakt je zorgen dat je kids (klein-kinderen) door dit gedoe een achterstand oplopen
Je voelt je ingeperkt door met z'n allen in 1 huis te zitten 24/7 

Je wil weer voelen waar JIJ Bent in dit verhaal ?
Niet alleen maar geven en klaar staan maar ook ontvangen?
Niet alleen hoofd maar ook hart?

Dan is Female Touch voor jou

 

Female Touch - omdat het tijd is voor al jouw kwaliteiten
🤔Herken je dit? Wij vrouwen zijn zo goed geworden in het aanpassen en (soms zelfs beter dan mannen) toepassen van onze masculiene kwaliteiten dat het feminiene ondersneeuwt. De bullshit detector die vrouwen van nature sterk hebben net als onze intuïtie en ons empathisch vermogen worden vaak weggewuifd, waardoor we er bijna niet meer op durven te vertrouwen. Ons lichaam wordt geportretteerd als een lustobject dat moet voldoen aan bepaalde eisen en seks met een partner is vaak een ontlading in plaats van een uiting van liefde. Veel vrouwen zijn hierdoor de connectie met hun lichaam kwijt geraakt waardoor sensualiteit en seksualiteit op een laag pitje is komen te staan. We zijn zo hard bezig met alle ballen de lucht in te houden, dat we bijna vergeten te leven.

Ik hoop dat je het eens bent dat hier verandering in moet komen. Niet alleen voor het individu maar voor iedereen.

Onze tijd heeft behoefte aan verbinding, verbinding met Leven, met de wereld, met Jezelf, dit zijn typisch feminiene kwaliteiten. Omdat alles al in ons is en we het alleen maar hoeven te ont-dekken is Female Touch ontstaan. Een ont-dekkings / ont-wikkel proces voor en door vrouwen waarbij Wie we zijn totaal naar voren mag komen: masculiene en feminiene kwaliteiten. 

Voor wie is Female Touch
Voor elke vrouw die graag helemaal Zichzelf wil zijn, het echte verhaal met een dynamisch evenwicht tussen haar masculiene en feminiene kwaliteiten. Voor de vrouw die met haar hart weet dat het anders mag en kan. Voor de vrouw die graag andere vrouwen wil inspireren op hun ont-dekkingsreis. Voor de vrouw die weer wil voelen dat ze leeft! Een vooropleiding is niet nodig, een open houding wel. Vrouwen die al eerder hebben kennis gemaakt met Changespirators of Vernieuwend zijn ook van harte welkom. Uit ervaring weten we dat de focus op het feminiene element zeer waardevol en verdiepend is!

Hoe werkt het
In de 9 bijeenkomsten van Female Touch nodigen we elkaar op een changespirerende manier uit je gehele vrouw-zijn toe te laten.

Voor de zoom-sessie bestudeer je de e-learning die bij de sessie hoort. De e-learning bestaat uit een uniek e-werkdagboek waaron we elk aspect van jou aan bod laten komen. Je masculiene en feminiene kwaliteiten! In de sessies bespreken we waar we doorheen gaan, waar die overtuigende stemmetjes vandaan komen en heel belangrijk wie daar eigenlijk onder zit. Samen bekijken we wat JIJ kan doen om alle kwaliteiten van jou er te laten zijn.

Female Touch gesprekken gaan over het dynamische evenwicht tussen masculiene en feminiene kwaliteiten; over sensualiteit en seksualiteit; over intuïtie en overgave, over aarde en vuur, over samen en verbinding. We doen dit in een kleine groep van ongeveer 8-10 vrouwen, op een gelijkwaardige en omarmende manier. De uitgangspunten en principes van Changespirators zijn uiteraard de basis van ons proces. 

Wat is het proces en de inhoud van Female Touch ?
Allereerst is het een ont-dekkings proces, het 'Vrouw zijn' zit al in ons; het is onze ware natuur.

Echter, onze aangeleerde overlevings patronen die we doen, leiden ons af van wie we werkelijk zijn. Zodra we zien dat deze patronen oneigenlijk zijn, dus gelaten kunnen worden, en welke Vrouw in ons er eigenlijk naar boven wil komen, begint een prachtig oefenproces. In een groep van gelijkgestemden oefen je in Wie je bent. 

Het proces wordt verder versterkt door het programma te structureren aan de hand van een mogelijk aantal onderwerpen en ervaringen die het thema bevestigen en uitbouwen. We houden hierbij ook rekening met wat er in de groep naar boven komt. 

  • De ideale vrouw – WIE JE BENT vs huidige situatie 
  • Kinderen waarom ook al weer?
  • Werk – de Bullshit detector en female touch is broodnodig: Hoe blijf je Jezelf
  • Het vrouwenlichaam: laat je de energie stromen? 
  • Relaties en seks: de naakte waarheid welke facetten mogen en welke niet
  • Het ontdekken van je intuïtieve-gevoelsmatige mogelijkheden (vrouwen zijn ‘zieners’)
  • Zingeving:  wat voor zin ga je je oerkracht geven

Met vrouwen onder elkaar in een changespirerende context het over specifieke vrouwelijke ervaringen en kwaliteiten hebben versterkt het proces. Als vrouwen in vrijheid bij elkaar zijn worden ze Vrouw! 

👉Waar en wanneer ? In maart  2021 gaan we weer van start! 
3 keer een sessie van 5 uur (met virtuele pauze natuurlijk)
6 keer een sessie van 3 uur
We proberen de halve dagen op een zaterdag ochtend te plannen en de 3 uur sessies op vrijdag ochtend. Uiteraard kunnen we gezamenlijk ook een ander schema bepalen

Geef je snel op want we hebben slechts beperkt plaats! 

Omdat het voor ons allemaal even zoeken is plannen we de bijeenkomsten en bepalen we dan wat goed voelt. Om een idee te krijgen

👉Start datum: zaterdag 6 maart
Het volle traject van 9 lesdagen kost normaal €800 p.p. 
Omdat wij dit proces zo belangrijk vinden, bieden we het hele Online Female Touch traject aan voor €695, -

Wat krijg je voor €695, -
✔️Het gehele traject female touch 
✔️Toegang tot de online community : De Lichtruimte
✔️Een uniek e-werkboek voor Female Touch
🥰Weer het gevoel dat je weet wie je bent

 

Inschrijven : JA Ik doe mee met Female Touch
Je ontvangt dan een mailtje met de bevestiging en de factuur. 
Of klik op het inschrijvings formulier bovenin je scherm 

Door wie ? Changespirator
Lonnie Bakker- van der Schilden. Medegrondlegger van Changespirators & echtgenote van Vernieuwend/Changespirator grondlegger Frans Bakker. Meer dan 11 jaar Changespirator en altijd lerende. Passie voor het verbinden van mensen en inspireren van datgene wat  eigenlijk de bedoeling is. Lonnie heeft een sterke, meestal liefdevolle bull-shit detector, is intuitief en no-nonsense.  

Wat zeggen eerdere deelnemers?

'Off all the blessings sisterhood can bestow I think the greatest is to be known, really known.' - Rianne, Fysiotherapeut

"Female Touch is een warm bad, vrouwen die samen komen met al hun rugzakken, die we oude patronen noemen. Samen kijken we ernaar en stimuleren elkaar om de oude patronen los te laten zodat je jezelf in een ander daglicht gaat zien."  - Monique, Bedrijfsarts

"De verbondenheid die ik voel met jullie vrouwen van Female Touch gaat verder dan vriendschap. Het is onvoorwaarlijke liefde die ik voel, vol vertrouwen waarin we helemaal onszelf mogen zijn, het is magisch."  Anja, coach

"Female Touch is voor mij diepe verbinding voelen met mijn eigen vrouwelijkheid." Monique- Cecile, coach

 

Vragen? 
Stel ze gerust via de email of de app aan ons
📧 Lonnie@changespirators.com 
📞 +31620016616