Je bent een man met gevoel en intuïtie en dat wordt al vanaf uur nul de kop ingedrukt. Je ziet om je heen dat alleen top prestaties gewaardeerd schijnen te worden en in films zijn er verhitte seks scenes die toch net iets anders eruit zien dan wat jij meemaakt. Onderwerpen die je niet makkelijk zo maar kan bespreken want tja dat hebben we niet geleerd en valt niet onder de huidige definitie van wat een man moet zijn. Changespirators weet: mannen worden mannen bij mannen.

Wat is het eigenlijk om man te zijn? Moet een man "z'n mannetje staan"? Is hij macho? Of juist gevoelig? Een "carriere man"? We leren in onze opvoeding hier niet veel over. We volgen meestal het voorbeeld van de man(nen) uit onze jeugd. Dit blijkt voor veel mannen eigenlijk niet te voldoen. Sommige mannen denken juist dat ze door omgang met vrouwen hun "manzijn" ontdekken. In meer traditionele culturen is het tegenovergestelde het idee: mannen worden man in gezelschap en door het voorbeeld van andere mannen.

Wat een man is, is inherent al aanwezig en moet juist de kans krijgen zich zelf te ont-plooien.

Dit is wat we in deze cursus doen. We komen een aantal volle dagen bij elkaar en exploreren samen wat er eigenlijk bij ons mannen naar boven wil komen en hoe we bijvoorbeeld ratio en gevoel kunnen combineren of daadkrachtig zijn maar ook verbindend.

Locatie

De cursus zal plaatsvinden op een nog nader te bepalen locatie, centraal gelegen in Nederland. En in het traject is ook 1 retraiteweekend opgenomen. Deze zal plaatsvinden in en bosrijke omgeving. De exacte locatie wordt later bekend.

Data en Tijden

Mannen voor Mannen bestaat uit 7 lesdagen en een retraiteweekend. Het gaat in het najaar van 2019 van start en zal in principe plaatsvinden op een van de weekend dagen. De definitieve data voor de lesdagen zullen later bekend worden gemaakt. 
We beginnen elke lesdag om 10.00 uur en eindigen rond 17.00 uur.

Kosten

De lunch, koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs. Het retraiteweekend is ook inbegrepen en is inclusief 1 overnachting, op basis van een 2-persoonskamer, gebruik van linnengoed, handdoeken en alle maaltijden. Het traject van 7 lesdagen en 1 weekendretraite kost €1250 p.p. 
Dat is dus €139,-per dag! 

Inschrijven voor najaar 2019

Inschrijven voor het najaar van 2019 mannen voor mannen programma kan door hier te klikken.