Zin (geving) in je werk

Zin (geving) in je werk - summer course
Geen burn-out maar weer passie en vuur in je werk
Een programma voor mensen die hun werk (of dagelijkse bezigheden) zouden willen doen met passie en ‘zin’

Hoe vaak voel je niet een kleinere of grotere weerstand om naar je werk te gaan of aan een taak te beginnen. Hoe vaak denk je ook niet; ‘het moet nu eenmaal’ of het ‘brengt brood op de plank’. Niet zelden zijn we in een bepaald werk ‘gerold’ en hebben we de opleidingen gevolgd die ‘logisch’ zijn.

Wat zou je doen en hoe zou je bezig zijn als je je werk niet langer 'een moeten' is maar je passie? Durf je nog een beetje te dromen in deze zin?  Kun je, voor een moment, je werkelijke passie toe laten? Of blijf je gewoon meedoen en wacht je tot je pensioen op je 69e en ga je dan 'leven'.......Of wacht je tot de burn-out, de RSI, het altijd maar moe en je ontoereikend voelen echt toe slaat? 

Als jij ook voelt dat het tijd is voor verandering dan is dit programma voor jou.
Changespirators gaat er van uit dat je ‘droom’ en passie er nog steeds zijn, zei het sluimerend. We inspireren je die droom en passie samen met gelijkgestemden boven te laten komen en gezamenlijk te bekijken hoe je daar vorm aan kunt geven.
We laten je hele visie toe zodat je het echt voelt en dan kijken we samen hoe je je droom echt gestalte kunt geven.

Hoe? 
Als individu in een groep gelijkgestemden gaan we op zoek naar je individuele droom en passie. Dan kijken ook welke elementen die droom en passie belemmeren. Vaak is dit niet alleen de ‘buitenwereld’ maar zitten de belemmeringen ook in ons zelf. We zitten bijvoorbeeld te vol belemmerende overtuigingen, we denken te veel, zijn te controlerend, etc.

Wij weten uit ervaring dat iedereen zijn echte ik gaat voelen. Dat op zich is al een ‘opkikker’. Voeg daaraan toe dat je mee resoneert in de groep en jouw proces krijgt een echte kickstart.

Als je weet wat jij wil doen in je dagdagelijkse bezigheden gaan we door middel van de werksatisfactie piramide © stap voor stap aan de slag om te zorgen dat jij weer zin kan geven in je werk! We dromen samen, voelen samen en ondersteunen het gestalte geven samen.

Hoe lang? 
Ons programma neemt 7 sessie van 2,5 uur in beslag. Vooralsnog via Zoom en zodra het weer kan ook face to face.

Wanneer - summer course elke dinsdag van 28 juli tm 8 september van 1930 -2200
Dit programma willen we gedurende de zomermaanden aanbieden zodat je weer vol passie aan de slag kan na de vakantie. Om je ook de eerste weken na de vakantie te helpen zijn de laatste sessies in september. De groepen houden we klein zodat iedereen ook echt de diepte in kan. 

De data: 28 juli, 4,18, augustus, 1, 8, 15 en de afsluiting op 22 september

Kosten
De kosten voor het hele programma zijn €595.

LET OP: KLEINE GROEP VAN MAX 8 DEELNEMERS 

Changespirators die de sessies begeleiden
Frans & Lonnie

Reserveer snel je plaats via lonnie@changespirators.com