Dediteren het nieuwe mediteren

We rennen, vliegen en gaan maar door in het leven tot je ineens die wake-up call krijgt: dit wil ik anders!
Zo beginnen veel mensen aan de bijeenkomsten bij Changespirators. Al snel hebben we door dat het gaat om ontspannen, ademend, voelend en met vrije aandacht in het leven te staan. In de bijeenkomsten heb je geleerd hoe je dit kan doen en welke keuze je hebt. Niet iedereen is klaar voor dit soort levensveranderende trajecten maar men wil graag wel meer ontspannen en ademen. Meditatie kan hierbij helpen maar onze actieve gericht op overgave Deditatie waarin je weer contact maakt met het leven is hiervoor het beste geschikt.

Deditatie: een vernieuwende Westerse meditatie gericht op verbinding maken met de Levenskracht 
Dediteren is een actieve verbindende vorm van meditatie en daarmee anders dan bijvoorbeeld de Oosterse. De Oosterse vormen zijn meer naar binnen gericht en worden in het Westen voornamelijk gebruikt om ons te ontspannen in ons hectische leven. De meditatie die wij voorstaan heeft een ander fundament en gaat een stap verder, zonder de goede werking van ontspannen teniet te doen, in tegendeel. Met onze actieve meditatie maak je weer bewust contact met de Levenskracht. Het gaat op ontspannen, ademen, voelen en je aandacht vrij hebben zodat je je kan verbinden met de Levenskracht.

Dediteren kan je leren !
Omdat we zo gewend zijn altijd maar 'aan' te staan, is een eerste keer dediteren niet zo gemakkelijk. Daarom hebben we speciaal voor jou een online cursus dediteren ontwikkeld! 
Stap voor stap wordt je in ongeveer 5 lessen de basis uitgelegd met handige filmpjes en voorbeelden. We gaan 10 november live meld je hier vast aan! 

Het nog gemakkelijker en intenser maken? 
Voor iedereen die op een laagdrempelige manier wil leren ademen en ontspannen hebben we een Deditatie kussen speciaal voor ons laten maken in Azie. Wat het bijzondere hier aan is, is onze manier van mediteren in combinatie met het branden van het Oosterse kruid Moxa. Moxa wordt al eeuwen in de Japanse en Chinese geneeswijze gebruikt voor het versterken van de Levensenergie. Het Moxa Kussen van Changespirators heeft hier een apart compartiment voor. 

 

Download hier onze moxa meditaties:

https://www.changespirators.com/themes/changespirators/downloads/changespirators_moca_meditatie_lonnie_2.mp3

https://www.changespirators.com/themes/changespirators/downloads/changespirators_moca_meditatie_frans_2.mp3