vrouwen dragen de offeringen

Exclusieve Bali ontdek je ‘Vision’ retraite voor Vrouwen 

Waarom noemen we deze retraites ‘ontdek je Vision’, waarom zijn ze het meest succesvolle dat we tot nu toe gedaan hebben ? Dat laatste komt omdat je ‘Vision’ of wat de bedoeling van je leven eigenlijk is al leeft in de diepte van je persoon. Als je met een groep mensen alle belemmeringen loslaat op een fijne plek waar je geheel kunt ontspannen en voelen heb je een heel grote kans dat die Vision naar boven komt. 

Waarom speciaal voor vrouwen? 

Vrouwen worden vrouwen bij vrouwen! Een gegeven dat in andere culturen wellicht wat meer aan de oppervlakte ligt dan bij ons in het masculine westen. Feminiene kwaliteiten worden in het westen veel minder gewaardeerd, eerder onderdrukt, dan in andere delen van de wereld en het is essentieel dat wij als vrouw weer ont-dekken wie we zijn als we onze feminiene en masculine kwaliteiten grenzeloos toelaten en toepassen. In de Bali retraite voor vrouwen is dat exact het thema! 

De vorm van een retraite

Een retraite (het woord zegt het al) betekent dat we ons zelf permissie geven even alles naast ons neer te leggen om ons contact met het leven en wat zich wil uiten toe te laten. Weg van de ‘rompslomp’, sleur en gewoonten van alle dag dus. Retraite doe je ook op een plek die dit proces van ont-dekken versterkt. De natuur is daarvoor zeer geëigend en ook een plek die energetisch krachtig is. Op Bali is deze versterkende energie al om aanwezig dus de plek om snel tot je kern te kunnen komen.

De vrouwen retraite

In de 11 daagse Bali retraite ont-dek je wie Jij bent als vrouw, wat je te doen hebt en hoe je jezelf zit tegen te houden.
We beginnen met een reinigings ritueel in een van de oudste tempels van Bali waarna we onze weg zullen vervolgen naar ons resort. De dagen daarna zullen gevuld zijn met een programma op het resort en korte uitstapjes. Ondergedompeld in de energie van het eiland gaan we samen onze feminiene kwaliteiten als intuïtie, bull-shit detector oefenen en inzetten in onze gesprekken met elkaar. Maar ook het vrouwelijke in ons lichaam, ons uiterlijk en onze energie laten we niet rusten. Hier horen zeker de Balinese massages en Balinese dans bij maar ook V- steaming, wat in Bali heel gewoon, is zullen we hier benutten.
In deze retraite zal bovendien veel aandacht zijn voor (lichamelijke) ontspanning door meditaties, wandelingen en door lekker aan het zwembad tijd voor jezelf te nemen en te beseffen dat je echt mag ont-moeten! 

Uiteraard gaan we kennis maken met de feminiene kant van Bali zoals b.v. 

- de Balinese dans
- het maken van traditionele offer randes en manden
- het bezoeken van een Saraswati tempel (Hindu Godin, vrouw van Shiva)
- kruiden, kookkunst en de markt

Tot slot, net als in de gemengde Bali retraite laten we jullie mooie plekjes van dit prachtige eiland ervaren, gaan we snorkelen, dolfijnen kijken en participeren in de ceremonies en rituelen die er op dat moment zijn. 

Kortom alles gericht om jou te inspireren weer je vrouwelijke Zelf te ont-dekken en vooral te doen! 


Wanneer
2018 - 22 november (start in Ubud) - 2 december (vertrek uit Lovina) max 12 vrouwen
let op: het totale verblijf in Bali is 12 dagen

Investering 
Inclusief alle overnachtingen op basis van een twee persoons kamer * , Full board dwz ontbijt/lunch/diner, alle uitstapjes en entrees, 3 massages, snorkelen en dolfijnen trip. Exclusief vlucht en drankjes. Benieuwd naar de prijs? bel of mail met Lonnie@changespirators.com / 0620016616

De retraites zullen gegeven worden door
Lonnie Bakker -van der Schilden en Yvonne Ruiter

Waar
In Bali zullen we 1 nacht in Ubud verblijven en 11 nachten in een resort dat exclusief voor ons zal zijn gedurende de retraite. Onder voorbehoud zal dat zijn in Lovina

Meer informatie, weet wat de investering zal zijn? mail naar lonnie@changespirators.com