Vernieuw je gelofte in Bali: de relatie retraite voor geliefden

De Bali retraite vernieuw je geloften: de retraite waar jullie relatie centraal staat!

Lang of korter geleden hebben jullie je ja woord gegeven, vol vertrouwen in elkaar en in de toekomst! Kortom de eerste stap naar een vernieuwd leven met Jezelf en elkaar is gezet. En… we weten dat het niet altijd even makkelijk is om dit vol te blijven doen. Helemaal niet als je samen een gezin hebt, drukke banen of andere werkzaamheden en je ook nog een sociaal leven wil leiden. Het is niet niks. Je hebt bovendien eigenlijk nooit echt geleerd hoe je een relatie ‘moet doen’ en helaas zijn onze omgeving of de tv-programma's ook niet bepaald een lichtend voorbeeld.

Als we er over nadenken dan weten we dat een relatie ‘gelijkwaardig’ zou moeten zijn en een echt over en weer; masculiene en feminiene waarden in een dynamische balans. Geen ‘battle between de sexes’ met andere woorden. In een gelijkwaardige relatie hoeft een ander jou ook niet te vervullen of “gelukkig te maken”.  Dat is maar goed ook, want je kan een ander namelijk niet vervullen, dat kan hij zij alleen maar zelf doen. De bal bij de ander leggen, leidt dan ook alleen tot frustratie.

Voor een gelijkwaardige relatie is het belangrijk je ‘eigen plek’ te vinden in het leven en in volle verbinding daarmee te zijn. Als je je zo verbonden voelt dan ben je niet afhankelijk van de levensenergie van de ander maar juist in staat deze vrijelijk te geven. Je ontdekt dan dat Liefde actie is en niet ‘wachten’ tot een goed of beter gevoel oppopt.

Nu kan je dit wellicht allemaal nog weten en zelfs voelen maar hoe doe je dit dan altijd en hoe doe je dit samen? Gesprekken met gelijkgestemden, weer even een her-innering en verdieping van wie je bent en hoe je samen de liefde wil manifesteren, weten we uit ervaring kan dan helpen.

Misschien voelen jullie dat jullie je relatie nog meer willen verdiepen.
Wellicht zou je zelfs, als dat eenmaal gebeurd is je ‘gelofte naar elkaar ’ op een ander manier en met meer diepgang willen bestendigen. Daarom een speciale retraite in Bali: de vernieuw je gelofte retraite.

Wat houdt de vernieuw je gelofte Retraite in?
We gaan een dikke week lang de ‘diepte’ in met een groep van gelijkgestemde koppels. We beschouwen samen wat liefde nu eigenlijk voor ons betekent. Je (her) ontdekt jezelf en je partner in het Licht van Vrijheid. Je gaat nu zien dat je relatie deels op (wederzijdse) overlevingspatronen is gebaseerd. En je (her) ontdekt je ware relatie tot het Leven en elkaar; het uitgangspunt voor Liefde!

Dan, als dat eenmaal gebeurd is, doen we samen een ceremonie met onze eigen priester Ketut in de Jagaraga tempel. Wij allen zijn als groep getuige van elkaars hernieuwde geloftes, die je zelf schrijft en waar wij uiteraard zo nodig bij helpen. Ketut kijkt erg naar de retraite uit want ook hij weet dat je moet trouwen uit de diepe connectie van het hart en niet alleen ceremonieel.

Om het geheel te bekrachtigen zullen we elementen als de gamelan, bloemen offeranden en andere symbolische rituelen verzorgen. Last but not least is er de mogelijkheid je ook te laten kleden in Balinese stijl.

Het wordt een echte Viering van Liefde.

Changespirators?
Wij Lonnie en Frans zullen in de aanloop naar de eind ceremonie verschillende tripjes en speciale ceremonies en activiteiten organiseren die geheel in het teken staan van bovenstaande en leggen jullie natuurlijk ‘in de watten’ zodat je je alleen met jezelf en elkaar hoeft bezig te houden.

Waar ? Het hele proces speelt zich af in Bali waar we een prachtige plek hebben gevonden. De foto’s laten je de plek vast een beetje zien. Het is in het noorden van Bali in de omgeving van Seririt. Meer informatie sturen we je graag op aanvraag toe.

Wanneer ? Bij voldoende aanmelding vindt de retraite plaats van 20 oktober tot 30 oktober (vertrek). LET OP: Ivm Covid-19 zullen de retraites alleen doorgang vinden indien deze veilig en verantwoord zijn conform de officiele richtlijnen van Nederland en Bali.

De investering ? De investering van deze retraite zijn €1765 p.p. Dat is iets duurder dan de gebruikelijke kosten omdat de aankleding, de locatie en de begeleiding van de ceremonie door muziek en Ketut er bij komt. Ook de locatie kosten zijn hoger. Verder is alles inbegrepen. Dat is dus de logies, alle vervoer, ontbijt/lunch/diner (behalve extra drankjes en consumpties), tripjes en toegang, de eindceremonie, en onze begeleiding. De vliegkosten zijn niet in dit bedrag inbegrepen en liggen ergens tussen de €500 en €700. 

Aanmelden / Inschrijven
Reserveer snel je plekje want met maar 12 plekken is het snel vol!
Stuur een mailtje naar lonnie@changespirators.com.

We sturen je dan graag de details voor je definitieve aanmelding door !

Tot slot
Wij hebben er (uiteraard) super veel zin in. Mocht je nog vragen hebben app, mail gerust! 

Lonnie: lonnievanderschilden@gmail.com / +31620016616
Frans: fransrobertbakker@gmail.com /+31612530970