Weekendretraites

Weekendretraite onderdeel van een programma

Dit is een manier om op meer intensieve wijze tot je Vision te komen. 
Een retraite is een verdieping bij alle processen in het programma. De praktische informatie over de retraites staat in de diverse programma's vermeld. In Ont-dek jezelfFemale Touch, Mannengroep, Vernieuwend verdiept, Female Touch en Changespirators in de praktijk zijn allemaal 1 of meerdere retraites opgenomen in het programma.

Weekendretraite die voor (bijna) iedereen open staat

Er even heerlijk tussenuit in een bosrijke omgeving. Twee dagen geen dagelijkse beslommeringen maar alle ruimte om te ontspannen. Ruimte om te wandelen en te mediteren. Ruimte om in contact te komen met medecursisten en met jezelf. Ruimte om Vernieuwend te ont-moeten.

Juist tijdens dat ont-moeten kan ‘het kwartje vallen’. Wat tijdens de lessen sluimerend aanwezig was, kan tot inzicht komen. Zonder ‘je best te doen’, leef je ineens vanuit je lichtruimte. Je ziet dit ook bij jouw medecursisten gebeuren en met elkaar voel je een ongekend grote kracht en verbondenheid…

Nieuwsgierig? Geef jezelf dit weekend ont-moeten cadeau.

Voor wie
Voor elke VROUW die de basis van vernieuwend/VC1/Vernieuwend 1/Ont-dek jezelf heeft gedaan en even de tijd wil nemen voor het weer bewust in contact gaan met zichzelf, wie je echt bent.

De vrouwenretraite is onderdeel van Female Touch en wordt gefaciliteerd door Lonnie van der Schilden en Femke van Rijsbergen.

Datum en Locatie

VROUWEN: Het retraiteweekend zal plaatsvinden op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 en wordt gehouden Hotel de Poort te Groesbeek. 

Zaterdag ben je vanaf 9.30 uur van harte welkom en het programma start om 10.00 uur. We eindigen op zondag om 16.30 uur. Het weekend zal doorgaan bij 15 deelnemers om ook kleiner groepswerk te kunnen faciliteren (wij zijn met verschillende changespirators aanwezig).


Kosten
Het retraiteweekend is inclusief 1 overnachting, op basis van een 2-persoonskamer, gebruik van linnengoed, handdoeken, alle maaltijden en kost €325 per persoon. Als we rekening dienen te houden met dieetwensen, kan je dit tot uiterlijk 1 week van te voren aangeven.

Inschrijven
Wil je meedoen, klik dan hier om je op te geven. VROUWEN geef je op vóór 25 augustus 2018 (na deze datum kunnen we onze locatie niet meer kosteloos annuleren). Vermeld in het mailtje je naam, telefoonnummer, je eventuele (dieet)wens (vegetarisch, glutenvrij etc.).

Wij verheugen ons op een bijzonder mooi en Vernieuwend weekend en hopen jullie ook daar te mogen ont-moeten!