Female Touch Intensive - 4 dagen de Vrouwelijke Diepte in

We leven in een masculiene maatschappij waar het vooral gaat om hoe slim je bent, hoe goed jij als individu het doet en korte termijn winst.  Feminiene kwaliteiten als samen, intuïtie, gevoel en verbondenheid staan daar haaks op.  Toch is dit waar het om gaat en deze tijd schreeuwt erom!  

 Je ziet het in de wereld om je heen

Wanneer gaat een relatie wringen? Als je niet meer die verbondenheid op alle niveaus voelt.
Je ziet jezelf geheel alleen de kinderen opvoeden, het huishouden runnen, de sociale kalender op peil houden als je dan doodmoe de sponde op wil zoeken wordt er ook nog eens aan je gevraagd een sexy vamp in bed te zijn (graag wel met de juiste maten, uitstraling en pit).

Wanneer ga je je afvragen of je wel voldoende geld verdient met je werk?  
Als je het idee hebt niet meer gezien te worden en alles alleen maar tegen lijkt te werken hoe hard je je best ook doet.  Als je merkt dat het elke keer weer alleen om de korte termijn en de opdracht / werkgever zijn bankrekening gaat en niet om de mensen. Als je mannelijke collega’s opnieuw je mening in de wind slaan en bij voorkeur bij de klant. Als waardering naar elkaar uitspreken uitgebannen lijkt te zijn. Als je merkt dat er plots weer een verjaardag van de kinderen voor de deur staat en jij er niet bij kan zijn. Als.....Jij er niet meer toe lijkt te doen.

Wanneer ga je eindelijk eens aan Jezelf denken en voelen wie je bent?
Meestal als alle rode lampjes al weken zo niet maanden staan te knipperen en je hele systeem roept om er naar te luisteren terwijl je glimlachend jezelf voortsleept geheel afgesloten van al je gevoel. Je merkt dat je een heel kort lontje hebt naar iedereen en helemaal degenen die je liefhebt en ineens is daar dan een infectietje, griepje, migraine, burn-out of erger.....

Je staat je mannetje en weet dat je niet helemaal je Vrouwelijke Zelf bent! 

Wanneer ga je veranderen?
Als je het spuug en spuug zat bent om de pijn te voelen van wat je nu doet en je weet hoe het anders kan.
Vrouwen zijn het gelukkig al langer zat, ook te zien aan de stroom van vrouwen die zich willen ont- wikkelen, en dat is exact de bedoeling. Vrouwen zijn de motor van verandering ! En dan heb ik het over Vrouwen met een hoofdletter !

Daarom een intensive toegespitst op de vrouw en enkel en alleen voor vrouwen.
In een lang weekend ont-dek je wie Jij bent als vrouw en hoe je jezelf zit tegen te houden. Samen gaan we de vrouwelijke kwaliteiten als intuïtie, bull-shit detector oefenen en inzetten in onze gesprekken met elkaar. Maar ook het vrouwelijke in ons lichaam, ons uiterlijk en onze energie laten we niet rusten. Lastigere onderwerpen als seksualiteit en relaties vormen eveneens een belangrijk onderwerp van gesprek, net als hoe we onze feminiene en masculiene kwaliteiten dynamisch kunnen gebruiken  in onze werkzaamheden. In dit weekend introduceren we bovendien 'Mooi van binnen en Mooi van buiten' en een eeuwenoud intercultureel vrouwelijk gebruik, 'V – Steaming' wat in deze context beslist uniek genoemd mag worden. Kortom we maken we een hernieuwend contact met Wie we zijn.

Doe je mee?
De unieke prijs van deze retraite inclusief alle maaltijden en overnachting op basis van een 2 persoons kamer en excl avond drankjes: €750 p.p.
vragen?
Lonnie@changespirators.com /  Femke@changespirators.com of bel 06-2001 6616.