Vernieuwend verdiept

Vernieuwend is primair een proces dat voortkomt uit een nieuwe manier van kijken naar het leven. Dit omhelst o.a. het denkbeeld dat het leven niet alleen over presteren en competitie gaat maar dat het leven ‘zichzelf doet’ en het ‘beste’ uit mensen naar boven wil halen. Dat ‘beste’ zit al in ieder van ons en is bedolven onder de boodschappen die we uit onze opvoeding en scholing hebben meegekregen. Iedereen die Vernieuwend de basis gedaan heeft weet hoe moeilijk het is oude patronen te overstijgen en je leven anders te gaan doen, laat staan dit bij anderen te inspireren.

Na een intensief jaar van licht en verandering en leven in de brouwerij is er bij velen een grote behoefte het geleerde levend te willen houden en verder te verdiepen. Vandaar ons tweede jaar. 

Het verdiepingsjaar doen we aan de hand van 7 bijeenkomsten en een weekendretraite. Elke bijeenkomst gaat over wie Jij bent in een van de 'sporten' van de leefstijl piramide (voeding, bewegen, werk, omgaan met stress, relaties en seksualiteit en zingeving). Relaties & seksualiteit is een dusdanig veelomvattend onderwerp gebleken, dat we hier een extra weekend aan besteden. 

De inhoud van de verdieping zal in grote lijnen er als volgt uit zien:

  • Zingeving
  • Bekrachtiging van wie Je bent in je dagelijkse bezigheden
  • Welke signalen geeft je lichaam
  • Relaties en Seksualiteit
  • Ontvangen van Levensenergie 

In ons programma oefenen we elke sessie Wie jij bent en hoe je dit gaat bekrachtigen en verdiepen we zaken als meditatie, handoplegging en de meditatie voor verandering.

Locatie
De cursus zal plaatsvinden in Renkum bij Frans en Lonnie thuis. En in het traject is ook 1 retraiteweekend opgenomen. Deze zal plaatsvinden in de bossen van een nader te bepalen retraitelocatie.

Data en Tijden
Vernieuwend Verdiept zal in in 2019 weer beginnen en aanmelden kan door hier te klikken.
We beginnen elke lesdag om 10.00 uur en eindigen rond 17.00 uur.

Kosten
De lunch, koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs. Het retraiteweekend is ook inbegrepen en is inclusief 1 overnachting, op basis van een 2-persoonskamer, gebruik van linnengoed, handdoeken en alle maaltijden. Het traject van 7 lesdagen en 1 weekendretraite kost nu €800,- p.p.

Inschrijven
Voorwaarde voor het volgende van deze opleiding is dat je VC1 of basisprogramma hebt afgerond of mee bent geweest naar de Bali retraite. Inschrijven kan door hier te klikken.

Of stuur een mailtje naar info@changespirators.com/ lonnie@changespirators.com