Vernieuwend verdiept

Vernieuwend is primair een proces dat voortkomt uit een nieuwe manier van kijken naar het leven. Dit omhelst o.a. het denkbeeld dat het leven niet alleen over presteren en competitie gaat maar dat het leven ‘zichzelf doet’ en het ‘beste’ uit mensen naar boven wil halen. Dat ‘beste’ zit al in ieder van ons en is bedolven onder de boodschappen die we uit onze opvoeding en scholing hebben meegekregen. Iedereen die Vernieuwend de basis gedaan heeft weet hoe moeilijk het is oude patronen te overstijgen en je leven anders te gaan doen.  

Na een intensief jaar van licht en verandering en leven in de brouwerij is er bij velen een grote behoefte het geleerde levend te willen houden en verder te verdiepen. Vandaar ons tweede jaar. 

Het verdiepingsjaar doen we aan de hand van 7'intensives'en een weekendretraite. Elke intensive gaat over wie Jij bent in een van de 'sporten' van de leefstijl piramide (voeding, bewegen, werk, omgaan met stress, relaties en seksualiteit en zingeving). Omdat gebleken is dat relaties en seksualiteit zo’n ‘groot’ en gecompliceerd onderwerp zijn besteden we hier een extra weekend aan

Voor de intensives bereidt iedereen zich voor door de betreffende dialoog in het dagboek met dat onderwerp door te werken. Tijdens het weekend praten we hier met elkaar over, oefenen we met het coachen en gaan we ook dieper op het onderwerp in. Je leert b.v. de principes van natuurlijke en gezonde voeding; genoeg om er anderen mee te kunnen helpen in de context van vernieuwend coachen. Het zelfde geldt voor bewegen en de andere onderwerpen. Dit tweede jaar is dus (nogmaals) een vervolg op het eerste en maakt dat je één en ander beter kunt toepassen.

Vernieuwend Verdiept zal in in 2019 weer beginnen en aanmelden kan nu dmv een mailtje aan Femke via info@changespirators.com met als titel: vernieuwend verdiept

De inhoud van de verdieping zal in grote lijnen er als volgt uit zien:

  • Zingeving
  • Bekrachtiging van wie Je bent in je dagelijkse bezigheden
  • Welke signalen geeft je lichaam
  • Relaties en Seksualiteit
  • Ontvangen van Levensenergie 

In ons programma oefenen we elke sessie Wie jij bent en hoe je dit gaat bekrachtigen en verdiepen we zaken als meditatie, handoplegging en de meditatie voor verandering.

Locatie
De cursus zal plaatsvinden in Renkum bij Frans en Lonnie thuis. En in het traject is ook 1 retraiteweekend opgenomen. Deze zal plaatsvinden in groepshotel Bosgoed te Lunteren.

Data en Tijden
Vernieuwend Verdiept gaat in 2019 weer van start! 
We beginnen elke lesdag om 10.00 uur en eindigen rond 17.00 uur.

Kosten
De lunch, koffie en thee zijn inbegrepen in de prijs. Het retraiteweekend is ook inbegrepen en is inclusief 1 overnachting, op basis van een 2-persoonskamer, gebruik van linnengoed, handdoeken en alle maaltijden. Het traject van 7 lesdagen en 1 weekendretraite kost €950 p.p.

Inschrijven
Voorwaarde voor het volgende van deze opleiding is dat je VC1 of Vernieuwend de basis hebt afgerond of mee bent geweest naar de Bali retraite. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@changespirators.com met als onderwerp 'aanmelding Verdieping'.