Heling en begeleiding met of zonder paarden

Wie ben ik? Wat is mijn functie hier op aarde? Gebruik ik ten volle mijn potentie? Waar ben ik allemaal toe in staat? Wat zijn mijn kwaliteiten?

Mijn eigen ervaringen in verandering en transformatie tot wie ik werkelijk ben en waar ik allemaal toe in staat ben als ik mijn volle potentie gebruik, wil ik graag delen met iedereen. Als changespirator wil ik jullie inspireren hetzelfde te doen, jezelf te her-ontdekken en dit doe ik met behulp van paarden en liefdevolle spiegeling!

Het gaat in dit leven niet om de controle houden! Het gaat om flexibel blijven, open staan voor mogelijkheden, met de stroom mee bewegen, veranderingen accepteren met een vrolijk hart, niet vechten maar loslaten. Overleven hebben we geleerd en is op zich zinloos. Wat er toe doet is hoe je omgaat met alles wat er gebeurt. Alle uitdagingen op je pad zijn er om je te herinneren wie je bent. Het is een spel. Niets meer en niets minder.

Kies je voor angst (overleven) of voor Liefde (voor het leven)?

Wat is er allemaal mogelijk als je de connectie met het leven maakt, als je je hart opent en je verbinding maakt?
Wat het NIET is: doelen stellen vanuit het ego, grenzen stellen, stappenplan maken, de controle houden, de schoorsteen moet blijven roken, kiezen uit angst.
Wat het WEL is: we zijn grenzeloos, vreugde, liefde, flow, verwondering. Alles is energie, alles is bewustzijn, alles is creatie, alles is vibratie.

Ben je bereid eerlijk naar jezelf te kijken, om de connectie te maken, om je hart te openen, om kwetsbaar te durven zijn? Om verantwoording te nemen voor je eigen leven, om volwassen te worden, om je creatieve energie te doen stromen? Daarin de paarden te ont-moeten en te gaan voelen. Puur, eerlijk en kwetsbaar vanuit een open hart i.p.v. te handelen vanuit controle of angst. 

Kom tot bloei en ga de magie van het leven en van wie jij in essentie bent weer voelen!

Heling en begeleiding met of zonder paarden is een workshop powered by Changespirators.
De workshop is als losse module te boeken en kan ook aangeboden worden als een mini –intensive bij de ont-wikkel trajecten.

Voor meer informatie & losse boekingen:

Christa Kroos: 06 - 5510 5983
Lonnie van der Schilden: 06 - 2001 6616