Workshop Kind bewustzijn

Jouw kwaliteiten zichtbaar voor je kinderen

Herken jij ook het geren en gevlieg in onze dagelijkse routine? In de hectiek van alledag kun je zomaar vergeten om gewoon even van mens tot mens contact te hebben. Van ouder tot kind. Al onze plan- en regelkwaliteiten worden thuis en op het werk optimaal ingezet om alles voor elkaar te krijgen. Maar als je eerlijk bent, is dit dan wat je wilt, is dit waar het in het Leven om gaat, wil je dat op deze manier? Is dit wat we onze kinderen willen voorleven, of is er meer en kan het ook anders?

Wij geloven dat het anders kan, dat je het anders kunt doen. En dat anders doen, is ook nog eens heel simpel.

Verbinding maken

Opvoeden komt voort uit de verbinding die er is tussen jou en je kind. Maar wat is verbinding en hoe maak je die met elkaar? Hoe verbind je zelf met het Leven? Het is belangrijk dat je jezelf als ouder goed kent. Wat betekent opvoeden voor jou? Hoe heb je je eigen opvoeding ervaren? Wat zijn jouw kwaliteiten? Hoe zet je deze in om jouw kind zijn eigen weg te laten vinden?

Allemaal vragen die ons bewustzijn als ouder vergroten. Vanuit de gedachte dat we helemaal oké zijn zoals we zijn, wij en onze kinderen, hebben we alles in huis om onze kinderen hun pad te leren vinden en hun richting te geven. Dit geeft een fantastische basis. Een basis waarin jij Jij bent en jij je kind kunt begeleiden om te mogen zijn wie het is!

Nieuwsgierig geworden om meer te verbinden en wat de antwoorden op deze vragen voor jouw leven en dat van je kind kunnen betekenen? Schrijf je dan in voor deze workshop!

 

 

Locatie en data

 

Heemstede

vrijdag 16 november 

Avond: 19.30 – 22.00 uur

zaterdag 17 november

Ochtend: 10.00 - 12.30

 

Abbekerk

Vrijdag 2 november

Avond: 19.30 – 22.00 uur

 

 

Kosten: 55 euro

 

Meer informatie

Marlies Mol, 06-37683954, info@loods11.nu

Margo van der Gaag, 06-51072528, margo@tangocommunicatie.nl