Samen - Werken in het nieuwe normaal

Deze team sessie staat geheel in het teken van het formuleren van een gemeenschappelijke visie op het samenwerken binnen een team in deze tijd. Hierbij maken we optimaal gebruik van de kennis en ervaring van het team en enkele digitale hulpmiddelen.

De deelnemers gaan aan de hand van eenvoudige vragen door een kort proces van reflectie op het gebied van samenwerken in het team. Via een stukje terugblik -  hoe heb je de Corona tijd en de Lockdown beleefd (persoonlijk en werk gerelateerd) naar het ideaal.

We bespreken voorbeelden waar men echt optimaal heeft samengewerkt en waarom dat was. Vervolgens gaan we naar het nu, wat houdt het team tegen om deze ideale manier van samenwerken gestalte te kunnen geven. Hierbij komen de barrières gelieerd aan de corona maatregelen naar voren. We kijken hier open naar en gezamenlijk formuleren we oplossingen die gaan zorgen dat de ideale samenwerking ook in deze tijd tot stand kan komen.

Bij de afsluiting is er een gezamenlijke visie over hoe het team idealiter samenwerkt en concrete acties die deze visie kunnen verwezenlijken.

Tijdinvestering
Afhankelijk van de grootte van het team is deze sessie in een dagdeel (on en/offline) te verwezenlijken. Voor een team tot max 12 mensen is een dagdeel (4-5 uur inclusief breaks) meestal voldoende. 

Benieuwd naar wat mogelijk is in uw bedrijf? 
Bent u geïnteresseerd in dit traject en wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze Changespirators. U bereikt ons via 0620016616 of mail naar info@changepirators.com